Wij hebben pups! kijk voor meer info op de pagina, Pups


 

 

Hallo Allemaal

Wij zijn Alie en Dirk Sterk, wij fokken al ruim 30 jaar langhaar chihuahua's.
We wonen heerlijk landelijk dus onze honden hebben alle ruimte, ze kunnen de hele dag in de fruitbomen gaart rennen en ravotten wat ze uiteraard vol overgave doen. Inmiddels lopen er ook heel wat oude dames rond die niet zoveel meer rennen en ravotten maar ook die vermaken zich prima in de fruitbomen gaart. We hebben in al die jaren een hele mooie lijn kunnen op bouwen met mooie gezonde hondjes die in alle opzichten op en top chihuahua zijn.
 

Uiteraard hebben we heel wat af geshowd ook dat heeft zijn vruchten af geworpen we hebben een aantal kampioenen in onze lijn,Kenny vd Geerlande,Dandy vd Geerlande en Nino vd Geerlande, onze Izy Lady vd geerlande en Chintia vd Geerlande hebben de titel Beste zelfgefokte teef gekregen. Ook hebben we drie keer de John Merci troffee gewonnen uiteraard zijn we erg trots op onze hondjes. Naar al die jaren fokken we nog steeds met veel plezier met onze hondjes, we hopen het nog jaren te kunnen doen

veel plezier met het bekijken van de site, heeft u vragen over een van de hondjes of heeft u interesse in een pup bel dan even u bent altijd van harte welkom om onze kennel te bekijken.

Groetjes Dirk en Alie Sterk